*600 γρ. ψάρι μαγειρεμένο ή κονσέρβας, σε φλούδες
*2 αυγά, χτυπημένα
*1 φλ. Σάλτσα Τομάτας WW
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού,
ανασυσταμένες σε ζωμό οστράκων ή ζωμό ψαριού ή νερό
*½ φλ. ψίχουλα ψωμιού (φτιαγμένα στο μπλέντερ με 1
φέτα επιτρεπτού ψωμιού)
Ανακατέψτε όλα τα υλικά και πλάστε σε μπιφτέκι.
Ψήστε σε μέτριο φούρνο για 30'. Καλύψτε με Σάλτσα Κρεόλ για τουλάχιστον 10'.
Μερίδες 3 για τις γυναίκες και τους έφηβους και 1
για τους άντρες. Καλό για το γεύμα του Σαββατοκύριακου. (Περιλαμβάνει αυγά και
δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο βραδινό).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου