Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Οικογενειακό μπιφτέκι ψαριού


*600 γρ. ψάρι μαγειρεμένο ή κονσέρβας, σε φλούδες
*2 αυγά, χτυπημένα
*1 φλ. Σάλτσα Τομάτας WW
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού, ανασυσταμένες σε ζωμό οστράκων ή ζωμό ψαριού ή νερό
*½ φλ. ψίχουλα ψωμιού (φτιαγμένα στο μπλέντερ με 1 φέτα επιτρεπτού ψωμιού)

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και πλάστε σε μπιφτέκι. Ψήστε σε μέτριο φούρνο για 30'. Καλύψτε με Σάλτσα Κρεόλ για τουλάχιστον 10'.
Μερίδες 3 για τις γυναίκες και τους έφηβους και 1 για τους άντρες. Καλό για το γεύμα του Σαββατοκύριακου. (Περιλαμβάνει αυγά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο βραδινό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου