Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ψητό ψάρι στο χαρτί


4 κομμάτια αλουμινόχαρτο (30 εκ. περίπου τετράγωνα)
*4 φιλέτα ψαριού χωρίς κόκκαλα, 240 το καθένα
2 ΚΣ αλάτι χοντρό
1 φλ. νερό
¼ κγ πιπέρι
¼ φλ. μπαχάρι τριμμένο
2 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 ΚΣ μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ΚΣ χυμό λεμονιού

Αφήνουμε το ψάρι να σταθεί στο αλάτι για περίπου 5', όχι παραπάνω. Βάτε κάθε φιλέτο στα αλουμινόχαρτα. Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά και μοιράστε τα πάνω από κάθε φιλέτο. Κλείστε σε κάθε αλουμινόχαρτο τις άκρες ώστε να γίνουν σακουλάκια. Τοποθετήστε τα σε κατσαρόλα σε βραστό νερό και βράστε για 20'. 4 βραδινά γεύματα. (Αυτή η συνταγή μπορεί να μειωθεί σε 1 μερίδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου