Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Γεύμα φουρνιστού ψαριού όλα-σε-ένα


*240 γρ. φιλέτο ψαριού (καλκάνι ή μπακαλιάρο)
½ κγ αλάτι
¼ κγ πιπέρι
1 κγ σκόνη κρεμμυδιού
*¼ φλ. χυμό τομάτας
*½ φλ. κατεψυγμένα αρακά και καρότα
1 φακελάκι μείγμα χυμού λαχανικών

Σκουπίστε τo ψάρι με υγρή πετσέτα και τοποθετήστε το σε σκεπασμένη κατσαρόλα ή ταψί σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με το κρεμμύδι. Απλώστε από πάνω απ’ το ψάρι το χυμό τομάτας και τα λαχανικά. Ψήστε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι το ψάρι να κόβεται εύκολα με το πιρούνι. Μια μερίδα, μπορεί να πολλαπλασιαστεί για οικογενειακές μερίδες. Σημείωση: ο αρακάς και τα καρότα είναι περιορισμένα λαχανικά, υπολογίστε την ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου