Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Μπιφτέκι σολομού


*60 γρ. σολομό κονσέρβας, στραγγισμένος
*Ψημένη φέτα ψωμιού (σε ψίχουλα), απ’ το μεσημεριανό γεύμα
*1 αυγό
⅛ κγ αλάτι
1 δόση γούστερ σος
1 τσιμπιά πιπέρι
1 κγ χυμό κρεμμυδιού

Στο σολομό προσθέστε τα ψημένα ψίχουλα. Ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατέψτε καλά. Ψήστε σε αντικολλητικό τηγάνι ή ψήστε σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε με φέτες από αγγουράκι τουρσί. Μια μερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου