*60 γρ. σολομό κονσέρβας, στραγγισμένος
*Ψημένη φέτα ψωμιού (σε ψίχουλα), απ’ το
μεσημεριανό γεύμα
*1 αυγό
⅛ κγ αλάτι
1 δόση γούστερ σος
1 τσιμπιά πιπέρι
1 κγ χυμό κρεμμυδιού
Στο σολομό προσθέστε τα ψημένα ψίχουλα. Ρίξτε τα
υπόλοιπα υλικά κι ανακατέψτε καλά. Ψήστε σε αντικολλητικό τηγάνι ή ψήστε σε
χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε με φέτες από αγγουράκι τουρσί. Μια μερίδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου