Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Σάλτσα Μπλέντερ στυλ Λουιζιάνα

1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
½ πράσινη πιπεριά, σε φέτες
Ζωμό κότας ή βοδινού
*1 φλ. τοματοχυμό
1 σκελίδα σκόρδου (προαιρετική)
1 κγ αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
¼ κγ υποκατάστατο ζάχαρης
1 δόση ταμπάσκο

Βράστε τις νιφάδες κρεμμυδιού και την πιπεριά με τον ζωμό, με σκεπασμένο το σκεύος, για 5'. Ρίξτε το έπειτα στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε. Σερβίρετε καυτή, σε φιλέτα ψαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου