Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Εύκολο ψάρι φούρνου με σάλτσα για έναν


*1 ποσότητα μπακαλιάρο ή γλώσσα κλπ.
*½ φλ. χυμό τομάτας
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
Μανιτάρια σε φέτες
Ρίγανη
Δαφνόφυλλο σπασμένο
1 ή 2 κλωνάρια σέλερι, σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι

Φτιάξτε ένα ταψάκι με αλουμινόχαρτο και προσθέστε το ψάρι. Ρίξτε από πάνω όλα τα υλικά και ψήστε μέχρι να μαλακώσει το ψάρι στους 180-200 βαθμούς. Το εύκολο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να πλύνετε τίποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου