Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Σολομός ντεβίλ


*2 φλ. χυμός τομάτας, βρασμένος τόσο όσο να βγει 1 φλ. σάλτσα τομάτας
3 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
¼ πιπεριά πράσινη
½ κγ αλάτι
½ κγ μουστάρδα έτοιμη
*480 γρ. σολομό κονσέρβας καλά στραγγισμένο
6 λεπτές φέτες λεμονιού, με τη φλούδα
*¼ φλ. ψίχουλα (½ φέτα ψωμιού χτυπημένη στο μπλέντερ)

Χτυπήστε τα 5 πρώτα υλικά για 15" στο μπλέντερ. Μ’ ένα πιρούνι κόψτε τον σολομό κι αναμείξτε τον με την σάλτσα του μπλέντερ και ρίξτε το μείγμα σε γάστρα. Ρίξτε από πάνω τα ψίχουλα και σκεπάστε με τις φέτες λεμονιού. Ψήστε στους 200 βαθμούς για 25'. 4 μεσημεριανές μερίδες. Αυτή η συνταγή είναι εύκολο να μειωθεί σε 1 ή 2 μερίδες ή να προετοιμαστεί για 4 και να καταψυχθεί η κάθε μία χωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου