¼ φλ. ζωμό κοτόπουλου ή νερό
*½ κρεμμύδι μεγάλο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, λιανισμένη
2 κγ μαϊντανό λιανισμένο
1 δόση ρίγανη
*Γαρίδες πολύ μεγάλες, καθαρισμένες
Σε μια βαριά κατσαρόλα ρίχνουμε το ζωμό ή το νερό
και φτιάχνουμε στον ατμό τα υπόλοιπα υλικά εκτός απ’ τις γαρίδες για 10'.
Ψήνουμε τις γαρίδες στους 180 στο φούρνο για 25'. Προσθέτουμε την σάλτσα κι
αφήνουμε να πάρουν χρώμα στο γκριλ για 5' (προσοχή στο βάρος των γαρίδων – μην υπερβαίνεται την επιτρεπόμενη ποσότητα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου