1 μέτρια πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
2 ΚΣ ζωμό ψαριού ή νερό
*½ φλ. χυμό ανανά άγλυκο
2 κγ χυμό λεμονιού
1 ΚΣ σόγια σως
*½ φλ. ανανά σε κομμάτια
*1 ½ φλ. γαρίδες βρασμένες (ή 4 επιτρεπόμενες
ποσότητες)
Σ’ ένα τηγάνι, μαγειρέψτε την πράσινη πιπεριά στο
ζωμό ή στο νερό μέχρι να μαλακώσει. Τραβήξτε απ’ τη φωτιά, ρίξτε τους χυμούς,
τη σόγια σως και τον ανανά. Μαγειρέψτε μέχρι να δέσει, ανακατεύοντας που και που. Προσθέστε τις γαρίδες.
Ζεστάνετε. 4 μερίδες. Σερβίρετε στο δικό σας πανέμορφο πιάτο. Είναι αρκετά
συναρπαστικό για ένα συντροφικό γεύμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου