1 κγ νιφάδες κρεμμυδιού
1 κγ αλάτι
*½ φλ. τοματοχυμό
2 ΚΣ χυμό λεμονιού ή ξύδι
½ κγ μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
1 κγ αλάτι
*½ φλ. τοματοχυμό
2 ΚΣ χυμό λεμονιού ή ξύδι
½ κγ μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Φυλάξτε το ντρέσσινγκ σκεπασμένο σε βάζο. Πριν το χρησιμοποιήσετε χτυπήστε το καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου