Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ντρέσσινγκ μουστάρδας WW (για τριμμένο λάχανο)

1 ΚΣ έτοιμη μουστάρδα
2 ΚΣ χυμό λεμονιού
1 δόση πιπέρι καγιέν
*⅔ φλ. γάλα άπαχο σε σκόνη
⅔ φλ. νερό
½ κγ αλάτι
1 δόση πιπέρι φρεσκοτριμμένο
½ κγ γλυκαντικό

Βάλτε τα υλικά στο ψυγείο μέσα σε μπολ, αφήστε να κρυώσουν και χτυπήστε τα με το μίξερ μέχρι να ενωθούν καλά. (Ανακατέψτε το ντρέσσινγκ με 3 φλ. τριμμένο λάχανο, 3 ΚΣ ψιλοκομμένο σέλερι και 3 ΚΣ πράσινη πιπεριά σε κύβους).

Σημείωση: υπολογίστε τη σκόνη γάλακτος απ' το σύνολο της ημερήσιας ποσότητας σας. Οτιδήποτε άλλο είναι απεριόριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου