*3 φλ. τοματοχυμό
½ φλ. ζωμό κοτόπουλου
2 κλωνάρια σέλερι
1 κλωνάρι μαϊντανού
1 δόση γλυκαντικό
1 κγ αλάτι
1 δόση πιπέρι καγιέν
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
2 ΚΣ ζελατίνη
½ φλ. κρύο νερό
1 ½ ΚΣ χυμό λεμονιού
½ φλ. ζωμό κοτόπουλου
2 κλωνάρια σέλερι
1 κλωνάρι μαϊντανού
1 δόση γλυκαντικό
1 κγ αλάτι
1 δόση πιπέρι καγιέν
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
2 ΚΣ ζελατίνη
½ φλ. κρύο νερό
1 ½ ΚΣ χυμό λεμονιού
Σιγοβράστε μαζί τα 8 πρώτα υλικά. Στραγγίστε. Ρίξτε τη ζελατίνη στο νερό και τον χυμό λεμονιού και λιώστε στο καυτό στραγγισμένο μείγμα. Γεμίστε με το μείγμα σε μία βρεγμένη φόρμα κι αφήστε να κρυώσει. Ολοκληρώστε με *κρέας καβουριού ή *τονοσαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου