Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Γαρίδες και ψάρι οριεντάλ


*480 γρ. φιλέτο πησσιού, λούτσου ή μπακαλιάρου
*480 γρ. φρέσκες αμαγείρευτες γαρίδες, αποφλοιωμένες, καθαρισμένες (θα γίνουν 240 γρ. όταν μαγειρευτούν)
1 κγ αλάτι
1 δόση πιπέρι
1 ΚΣ σόγια σως
3 ΚΣ ζωμό κοτόπουλου
*2 ΚΣ ασκαλώνι ψιλοκομμένο (ή απλό κρεμμύδι)

Κόψτε τις γαρίδες και το πησσί στο μπλέντερ και ρίξτε τα σε πυρέξ. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατέψτε καλά.  Τοποθετήστε το ταψί μέσα σε τηγάνι που έχει καυτό νερό, σκεπάστε το πυρέξ και μαγειρέψτε για περίπου 30'. Το ψάρι θα γίνει νοστιμότατο αν γίνει στον ατμό. Σερβίρεται με αρκετή σόγια σως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου