Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ουγγαρέζικο γκούλας


*2 μερίδες βοδινό στρογγυλό χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους των 2,5 εκ.
½ φλ. ζωμό βοδινού
*3 ΚΣ Σάλτσα Τομάτας
2 κλωνάρια σέλερι, σε φέτες
½ πράσινη πιπεριά σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδου
*2 μέτρια καρότα, κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκ.
1 κγ αλάτι
1 δόση πιπέρι
1 ΚΣ πάπρικα
1 κόκκινη πιπεριά (Φλωρίνης)
1 δαφνόφυλλο
1 κγ άγριο κύμινο

Ρίξτε όλα τα υλικά εκτός απ’ τα καρότα σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Σκεπάστε και σιγοβράστε για 2,5 ώρες. Ρίξτε τα καρότα και σιγοβράστε για άλλα 30' ή μέχρι να μαλακώσουν. Αν χρειαστεί προσθέστε περισσότερο ζωμό βοδινού. 2 μερίδες όπου η κάθε μία περιλαμβάνει κρέας και περιορισμένα λαχανικά.
Σημείωση: εκτός απ’ τα καρότα, μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο περιορισμένο λαχανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου