Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Χάμπουργκερ στη ψηστιέρα

Μπορείτε να «χτυπήσετε» ένα ψητό *χάμπουργκερ, φτιαγμένο από φιλέτο βοδινού (αφήστε το λίπος που βγαίνει στο σκεύος), βάζοντας από πάνω καυτά σοταρισμένα μανιτάρια –εκτός αν προτιμάτε την Σάλτσα Κρεόλ ή τη Σάλτσα Τσάμπορντ. Και γιατί όχι προσθέστε μια δροσερή τομάτα εποχής (περιορισμένο λαχανικό) πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο άνηθο ή σχοινόπρασο!

ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ
Κρατήστε το στο ψυγείο για όχι παραπάνω από 2 ημέρες ή καταψύξτε το για 2 με 3 μήνες. Μην καταψύξετε ξανά το χάμπουργκερ αφού ξεπαγώσει. Μην το πατάτε όσο ψήνεται (γιατί φεύγουν οι ζωμοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου