Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ψιλοκομμένο κόντρα φιλέτο, κινέζικου στυλ


*960 γρ. ψιλοκομμένο κόντρα φιλέτο
Σκόνη ή αλάτι σκόρδου
1 πράσινη πιπεριά
1 ή 2 κλωνάρια σέλερι
¼ φλ. ψημένες νιφάδες κρεμμυδιού, βρεγμένες στο νερό
½ φλ. σόγια σος
1 κονσέρβα φύτρες φασολιών

Πλάστε 4 μεγάλα ή 8 μικρά χάμπουργκερ. Ψήστε σε ψηστιέρα. Τα βγάζετε και τα βάζετε σε μεγάλο τηγάνι αφού πάρουν ελαφρύ καστανό χρώμα. Κόψτε στη μέση και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάστε και σιγομαγειρέψτε για 10'. Μερίδες 4 (ζυγίστε τη μερίδα σας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου