Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Βασικό κατασκεύασμα γάλακτος


*1 ποτήρι άπαχο γάλα
Γλυκαντικό (1/4 με ½ κγ)
3 παγάκια

Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε για 30” ή μέχρι να γίνει αφράτο.
Σημείωση: Δεν έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ τα παγάκια στο μπλέντερ αλλά κάποια μπλέντερ δεν είναι δυνατό να το κάνουν. Οπότε γι’ αυτό το λόγο μπορείτε ν βάλετε τα παγάκια σε μια πετσέτα και να τα χτυπήσετε με ένα βαρύ αντικείμενο να θρυμματιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου