Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Βοδινή μπριζόλα πιπεράτη


*960 γρ. (ή 4 μερίδες) βοδινή μπριζόλα ώμου
2 φλ. ζωμό (ή 3 κύβους διαλυμένους σε 2 φλ. νερό)
1 σκελίδα σκόρδου
2 ΚΣ σόγια σος
1 κγ αλάτι
2 πιπεριές πράσινες (σε κομμάτια)

Κόψτε σε φέτες μικρές το κρέας και ψήστε το σε ένα μεγάλο προθερμασμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 2'. Προσθέστε 2 φλ. ζωμό, το σκόρδο, τη σόγια σως και το αλάτι. Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 5' σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε τις πιπεριές κι ανακατέψτε να μαγειρευτούν για άλλα 2'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου