Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μοσχάρι πιλάφι


Το μοσχάρι διαφέρει από το καλύτερο ποιοτικό βοδινό, αφού αναδεικνύεται περισσότερο με μαρινάδες και καρυκεύματα, οπότε κάντε ότι σας έρθει. Τώρα, όπως γνωρίζετε, το «κάντε ότι σας έρθει» σημαίνει να αυτοσχεδιάσετε, να εξαντλήσετε και να αγνοήσετε το σενάριο. Εδώ είναι μερικά υποψήφια σημάδια από τη σκηνή – το μοσχάρι μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό όταν μαρινάρεται όλη τη νύχτα και μαγειρεύεται σε μια σάλτσα από *ένα τριμμένο γογγύλι, *ένα τριμμένο καρότο, μια χούφτα φύλλα σέλινου, 2 ΚΣ χυμό λεμονιού, σκόνη κρεμμυδιού ή νιφάδες , μαϊντανό, θυμάρι και μερικές ΚΣ ζωμού. 
[*](Όλα τα περιορισμένα λαχανικά πρέπει φυσικά να μετρηθούν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου