Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Σαλάτα με κρύο μοσχάρι


*Μαγειρεμένο μοσχάρι (ζυγίστε την επιτρεπτή ποσότητα)
*Κόκκινα μήλα όχι ξεφλουδισμένα (1 για κάθε μερίδα)
Σέλερι σε κύβους
Φασολάκια χονδροκομμένα
1 ΚΣ υγρό
1 ΚΣ άλμη από τουρσιά
1 δόση αλάτι

Αναμείξτε όλα τα υλικά και βάλτε στο ψυγείο πριν σερβίρετε. Σερβίρετε σε ένα φλιτζάνι μαρούλι. Ζυγίστε το μοσχάρι και υπολογίστε το φρούτο απ’ τα επιτρεπτά της ημέρας.
Σερβίρεται με Γαλλικό Ντρέσσινγκ Τομάτας, ΣάλτσαΤσάμπορντ ή οποιοδήποτε άλλη σάλτσα προτιμάτε κι έχετε στο ψυγείο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου