Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ψητό μοσχαρίσιο φιλέτο


Μια καλή κι εύκολη δημοφιλής συνταγή των WW είναι να αγοράσετε ένα μοσχαρίσιο φιλέτο, να το πασπαλίσετε με αρωματικό αλάτι και να το ψήσετε μέχρι να πάρει χρώμα κι απ’ τις δύο μεριές. Να ζυγίσετε πριν σερβίρετε. Καμιά φορά μπορείτε να δοκιμάσετε μια σάλτσα φτιαγμένη από ψιλοκομμένο μαϊντανό κι άνηθο ανακατεμένα σε χυμό λεμονιού και να απλώσετε επάνω στο ψημένο φιλέτο. Και μια άλλη ιδέα είναι –μαντζουράνα και δεντρολίβανο ταιριάζουν επίσης με το μοσχάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου