Αγοράστε ένα κομμάτι μοσχαριού για ψητό.
Πασπαλίστε το με μπαχαρικά –σκόνη κρεμμυδιού, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,
μασίς εάν έχετε- πάνω σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού. Τυλίξτε το και βάλτε
το σε ταψάκι. Προσθέστε 1 φλ. ζωμό και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο, εισάγετε ένα
θερμόμετρο κρέατος και ψήστε μέχρι να γίνει στους 160 βαθμούς. Ζυγίστε κάθε
μερίδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου