Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ψητό μοσχάρι


Αγοράστε ένα κομμάτι μοσχαριού για ψητό. Πασπαλίστε το με μπαχαρικά –σκόνη κρεμμυδιού, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μασίς εάν έχετε- πάνω σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού. Τυλίξτε το και βάλτε το σε ταψάκι. Προσθέστε 1 φλ. ζωμό και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο, εισάγετε ένα θερμόμετρο κρέατος και ψήστε μέχρι να γίνει στους 160 βαθμούς. Ζυγίστε κάθε μερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου