Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μοσχάρι και πιπεριές


*2 μερίδες μοσχάρι
*1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά, σε κομμάτια
Πάπρικα
1 σκελίδα σκόρδου σπασμένη
*1 τομάτα, σε κομμάτια
Ψιλοκομμένο άνηθο

Ψήνεται το μοσχάρι να πάρει χρώμα σε ένα βαρύ τηγάνι (χωρίς λίπος). Ρίξτε στο κέντρο του τηγανιού το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πάπρικα και την πιπεριά και πατήστε τα να πάρουν κι αυτά χρώμα. Προσθέτετε την τομάτα (για να γίνει 1 λαχανικό περιορισμένο με το κρεμμύδι μαζί) και σοτάρετε απαλά για μερικά λεπτά. Σκεπάστε και σιγοβράστε για λίγο μέχρι να γίνει. Πασπαλίστε με τον άνηθο πριν σερβίρετε στο δείπνο. Δύο μερίδες, που περιλαμβάνονται περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου