Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Μοσχαρίσια "πουλιά"


Τυλίξτε λεπτές φέτες *μοσχαριού –ελέγξτε το βάρος και μην ξεπερνάτε απ’ το επιτρεπτό τις μερίδες- γύρω από βρασμένα σπαράγγια πασπαλισμένα με λιανισμένο μαϊντανό ή γεμίστε με Πουρέ Μανιταριών (και τα δύο είναι απεριόριστα λαχανικά). Δέστε ή ασφαλίστε με οδοντογλυφίδες, αλατίστε για γεύση και βάλτε σε προθερμασμένο βαρύ τηγάνι να ψηθούν. Προσθέστε λίγο *τοματοχυμό, σκεπάστε και σιγοβράστε ή ψήστε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Ρίξτε υγρά (νερό, κονσομέ ή επιπλέον *τοματοχυμό) σε μικρές ποσότητες ώστε να μείνει το κρέας ζουμερό.
Σημείωση: Μπορείτε να βάλετε βρασμένα καρότα στην συνταγή αυτή, αλλά είναι στα περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου