Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Μοσχαρίσια σκαλοπίνια


1 φλ. ζωμό
*480 γρ. μοσχάρι, κομμένο
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
120 γρ. κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες (αστράγγιστα)
*1 ΚΣ πηχτή σάλτσα τομάτας (φτιαγμένη από 4 ΚΣ τοματοχυμό βρασμένο τόσο ώστε να γίνει σχεδόν πελτές)
1 μικρό δαφνόφυλλο
⅛ κγ ρίγανη

Ζεσταίνετε το ¼ φλ. ζωμό και ρίχνετε το μοσχάρι. Ψήνετε μέχρι να πάρει χρώμα. Έπειτα προσθέτετε τον υπόλοιπο ζωμό, το σκόρδο, τα αστράγγιστα μανιτάρια, τη σάλτσα τομάτας, το δαφνόφυλλο και τη ρίγανη. Σκεπάζετε καλά και βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 10'. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου