Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Μοσχάρι άλα κινγκ


½ πράσινη πιπεριά, σε κύβους
120 γρ. μανιτάρια
*½ φλ. γάλα άπαχο
½ φλ. ζωμό
¼ φλ. πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
360 γρ. βρασμένο μοσχάρι

Μαγειρέψτε την πιπεριά και τα μανιτάρια σε ένα καυτό στεγνό τηγάνι για περίπου 5' και γυρίστε αμέσως. Ρίξτε το γάλα, το ζωμό, την πιπεριά Φλωρίνης και τα καρυκεύματα, αφήνετε να κρυώσει ανακατεύοντας συχνά. Πριν σερβίρεται, ρίχνετε το μοσχάρι και το ζεσταίνεται όχι όμως να βράσει  (με το επιπλέον βράσιμο το μοσχάρι θα βγάλει όλους τους ζωμούς του και θα σφίξει). 2 μερίδες για γυναίκες στο βραδινό. Προσθέστε επιπλέον 60 γρ., μοσχάρι για κάθε ανδρική μερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου