Για κάθε δείπνο, μαγειρέψτε μισό *κρεμμύδι σε
φέτες, σε 3 ΚΣ ζωμό. Ρίξτε ¼ φλ. μανιτάρια, ¼ φλ. *τοματοχυμό, 1 πράσινη
πιπεριά (κομμένη σε δαχτυλίδια), μαντζουράνα, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι για
γεύση και συνεχίστε το μαγείρεμα για 10'. Στο μεταξύ ψήνετε σε ψηστιέρα ή στο
γκριλ λεπτές φέτες *μοσχαριού (σε επιτρεπτές ποσότητες) και κομμένες σε μικρά
κομμάτια πριν τις βάλετε στην σάλτσα. Σιγοβράστε μέχρι το μοσχάρι να γίνει,
ρίξτε και ¼ φλ. *αρακά και βράστε μέχρι να γίνει και σερβίρετε. Αυτό το ραγού
περιλαμβάνει περιορισμένα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου