Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Μοσχάρι ραγού


Για κάθε δείπνο, μαγειρέψτε μισό *κρεμμύδι σε φέτες, σε 3 ΚΣ ζωμό. Ρίξτε ¼ φλ. μανιτάρια, ¼ φλ. *τοματοχυμό, 1 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε δαχτυλίδια), μαντζουράνα, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι για γεύση και συνεχίστε το μαγείρεμα για 10'. Στο μεταξύ ψήνετε σε ψηστιέρα ή στο γκριλ λεπτές φέτες *μοσχαριού (σε επιτρεπτές ποσότητες) και κομμένες σε μικρά κομμάτια πριν τις βάλετε στην σάλτσα. Σιγοβράστε μέχρι το μοσχάρι να γίνει, ρίξτε και ¼ φλ. *αρακά και βράστε μέχρι να γίνει και σερβίρετε. Αυτό το ραγού περιλαμβάνει περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου