Ξεψαχνίστε το μαγειρεμένο *μοσχάρι (ζυγίστε το
πρώτα ώστε να μην ξεφύγετε απ’ την επιτρεπτή ποσότητα). Αναμείξτε το με
ψιλοκομμένες νιφάδες κρεμμυδιού, χρένο, γούστερ σος, αλάτι, πιπέρι,
γλουταμινικό νάτριο (MSG) και *λίγο άπαχο γάλα ή *τοματοχυμό να δέσει. Κλείστε το ελαφρά σε πακέτο
και ψήστε σε γάστρα στους 180 βαθμούς για περίπου ¾ της ώρας ή το ζεσταίνετε
στο γκριλ. Σερβίρετε με Καυτή Σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου