Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ψητό ψιλοκομμένο μοσχάρι


Ξεψαχνίστε το μαγειρεμένο *μοσχάρι (ζυγίστε το πρώτα ώστε να μην ξεφύγετε απ’ την επιτρεπτή ποσότητα). Αναμείξτε το με ψιλοκομμένες νιφάδες κρεμμυδιού, χρένο, γούστερ σος, αλάτι, πιπέρι, γλουταμινικό νάτριο (MSG) και *λίγο άπαχο γάλα ή *τοματοχυμό να δέσει. Κλείστε το ελαφρά σε πακέτο και ψήστε σε γάστρα στους 180 βαθμούς για περίπου ¾ της ώρας ή το ζεσταίνετε στο γκριλ. Σερβίρετε με Καυτή Σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου