Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Γλώσσα και κρεμμύδι στιφάδο άλα Γκρέϊς

*480 γρ. γλώσσα βοδινή
*2 κρεμμύδια
1 κγ αλάτι
½ κγ πιπέρι
3 φλ. νερό

Πλύντε την γλώσσα και κόψτε τη σε κύβους (περίπου 7 εκ.). κόψτε σε φέτες το κρεμμύδι, ρίξτε αλάτι, πιπέρι και νερό. Μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά σε βαριά σκεπασμένη κατσαρόλα για περίπου 2 ώρες ή μέχρι η γλώσσα να μαλακώσει και να πιει το περισσότερο νερό. Αν χρειάζεται προσθέστε επιπλέον νερό. Όταν θα έχει μαλακώσει η γλώσσα θα πρέπει να απομείνει ½ φλ. ζωμός στην κατσαρόλα. Δύο μερίδες, που περιλαμβάνονται περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου