¼ φλ. αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
½ φλ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
¼ φλ. ζωμό κοτόπουλου
*960 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης, ψημένα για να φύγει το λίπος τους
*¾ φλ. σάλτσα τομάτας (1 ½ φλ. τοματοχυμός βρασμένο ώστε να μείνει μισός)
½ κγ γούστερ σος
1 κγ έτοιμη μουστάρδα
½ κγ αλάτι
1 κονσέρβα μεγάλη 810 γρ. σουκρούτ, στραγγισμένο
Μαγειρέψτε το κρεμμύδι με την πιπεριά σε μια
κατσαρόλα μαζί με τον ζωμό. Ρίξτε τα λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να πάρουν
χρώμα. Ανακατέψτε τη σάλτσα τομάτας, τη γούστερ σος, τη μουστάρδα και το αλάτι.
Ρίξτε τα στα λουκάνικα. Μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά για περίπου 10’. Βάλτε το
σουκρούτ με ένα κουτάλι σε μια γάστρα κι από πάνω τοποθετήστε τα μαγειρεμένα
λουκάνικα κι απλώστε τη σάλτσα να πάει παντού. Σκεπάστε και ψήστες στους 180
βαθμούς για 20’. 4 μερίδες δείπνου, ή 8 μερίδες σαν ορεκτικό κρέατος, ή κόψτε
τη συνταγή στη μέση για 2 μερίδες ή στο τέταρτο για 1 μερίδα.
½ φλ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
¼ φλ. ζωμό κοτόπουλου
*960 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης, ψημένα για να φύγει το λίπος τους
*¾ φλ. σάλτσα τομάτας (1 ½ φλ. τοματοχυμός βρασμένο ώστε να μείνει μισός)
½ κγ γούστερ σος
1 κγ έτοιμη μουστάρδα
½ κγ αλάτι
1 κονσέρβα μεγάλη 810 γρ. σουκρούτ, στραγγισμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου