Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Τεμπέλικα μπλίντζες τυριού


3 φέτες ψωμί ολ. αλέσεως (κομμένες στη μέση οριζόντια)
Κανέλλα
Γλυκαντικό
⅔ φλ. τυρί κότατζ
1 αυγό
½ κγ αλάτι
1 ⅟₃ τυρί κότατζ φτιαγμένο σε Ξινή Κρέμα WW

Κόψτε τις κόρες απ’ το ψωμί και με ένα πλάστη πιέστε τις φέτες. Πασπαλίστε με κανέλλα και γλυκαντικό. Λιώστε μ’ ένα πιρούνι το τυρί, προσθέστε το αυγό και το αλάτι κι ανακατέψτε καλά. Βάλτε 1 κοφτή ΚΣ απ’ το μείγμα στο κέντρο κάθε φέτας. Κλείστε τις άκρες και τυλίξτε σε ρολό. Βάλτε σε αντικολλητικό χαρτί και βάλτε τις στο ψυγείο μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε. Ψήστε στο γκριλ μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα. Σερβίρετε με τη Ξινή Κρέμα WW. Μερίδες 3.

ΚΑΛΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΙΝΤΖΕΣ
Κάντε πουρέ  *σμέουρα στο μπλέντερ είτε λιώστε τα. Στραγγίστε τα αν θέλετε. Προσθέστε γλυκαντικό και άρωμα ρούμι. Σερβίρετε δίπλα στα μπλίντζες. Μετρά ως 1 φρούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου