Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Πηχτή τυριού


1 φάκελο ζελατίνη άγευστη
½ φλ. γάλα άπαχο κρύο
120 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
1 κγ γούστερ σως
½ κγ μουστάρδα σκόνη
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
½ κγ πάπρικα
Ανάμικτα πράσινα λαχανικά

Μαλακώστε τη ζελατίνη στο γάλα. Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά εκτός απ’ τα λαχανικά. Ζεσταίνετε τη ζελατίνη πάνω σε ζεστό νερό (μπεν μαρί) να λιώσει. Ρίξτε τη στη χτυπητή επικάλυψη κι ανακατέψτε. Γεμίστε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ και βάλτε στο ψυγείο να πήξει. Ξεφορμάρετε και γεμίστε το κέντρο με τα λαχανικά. Περάστε τη  πηχτή με Γαλλικό Ντρέσσινγκ Τομάτας WW. 2 μερίδες στο μεσημεριανό (μετράει για κάθε μία ως: ¾ φλ. γάλα άπαχο).

[*] Υπάρχει κι αυτή η επιλογή. Διαλέξτε όποια επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου