Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κεμπάπ με αστακό κι ανανά


Τοποθετείστε ένα λαμπερό κόκκινο *αστακό στο κέντρο μιας μεγάλης οβάλ πιατέλας. Βάλτε δίπλα κομμάτια *ανανά που έχετε περάσει σε σουβλάκια (από τον οποίο έχετε αφαιρέσει το κέντρο) και κομμάτια ζυγισμένου κρέατος *αστακού (οι ουρές του είναι καλές για την συνταγή αυτή). Σερβίρετε με ένα μπωλ Γαλλικού Ντρέσσινγκ Τομάτας, Σάλτσα Σέλερι ή ΣάλτσαΤσάμπορντ. Τσεκάρετε να ζυγίσετε το θαλασσινό και να μετρήσετε το φρούτο πριν την ετοιμασία έτσι ώστε να ξέρετε την ποσότητα που θα φάτε. Είναι καλό γεύμα για την διασκέδασή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου